Welkom bij Online Yoga


!! Voorlopig gaan alle lessen terug ‘LIVE’ door en zijn er geen online lessen meer gepland!!

Volg yogalessen live online bij je thuis, op een super eenvoudige manier!

Zonder dat je je hoeft te verplaatsen ben je in de mogelijkheid om regelmatig jouw momenten van beweging en rust in te bouwen.

Je volgt deze lessen via Zoom. Het is net zoals een gewone les: je ziet je docente en je mededeelnemers, alleen dan online.

Wil je kennis maken met Yoga vanuit het comfort van jouw eigen huis? Het enige wat je nodig hebt is een yogamat, smartphone, tablet of laptop, en een goede wifiverbinding.

-> Lees eerst de algemene voorwaarden indien je wenst te reserveren. 

Algemene voorwaarden Online Yoga

Aan de online lessen kan je deelnemen via de gratis ZOOM app voor smartphone, tablet of laptop. Via PC kan je ook deelnemen door via Google ‘zoom.us’ te zoeken. Op de dag van de online sessie ontvangt de deelnemer een mail met link en code die toegang verleent tot de les. Bij voorkeur een kwartier voor de aanvang van de sessie meldt de deelnemer zich aan.

Reservaties voor online lessen gebeuren via het reservatiesysteem op de website. Reservaties dienen te gebeuren minstens 2 uur voor aanvang van de sessie. Indien de reservatie later gebeurt, kan er geen deelnamelink meer verstuurd worden. 

Gereserveerde sessies kunnen niet geannuleerd worden! Je kan de toegangslink wel laten doorsturen naar iemand anders, ten laatste 3uur voor de sessie van start gaat. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website.

Graag blessures melden voor de les, via het contactformulier of via het blokje opmerkingen bij de boeking van jouw les.