Yogaflow van 5 min om tijdens deze woelige tijden terug in jouw kracht te komen staan - Met video


Bekijk de video onder deze tekst 👇

Yoga is voor mij een leidraad in mijn leven waar ik steeds weer kracht uit haal, ook tijdens de moeilijke periodes in mijn leven.

Voor mij is Yoga een manier van leven, een levensstijl die je ook toepast als je van de mat af stapt en misschien is dat gedeelte nog wel het moeilijkste onderdeel. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat het een echt onderdeel van je leven wordt.

Mijn levensstijl houdt in dat ik dagelijks Yoga en meditatie beoefen. Daarnaast focus ik mij op gezonde voeding en ik neem de tijd voor mijn maaltijden.
Welk soort voeding ik tot mij neem heeft ook invloed op mijn lichaam en geest.

Heel graag deel ik deze korte krijgerflow met jullie, die ik zelf veel beoefen.
De Yoga krijger staat voor de spirituele krijger die het innerlijke gevecht voert met de oorzaak van al het lijden, onwetendheid. Dit komt uit de Bhagavad Gita, één van de bekendste Yoga geschriften.

Naast een fysieke inspanning richt de Krijgerhouding zich dus ook vooral op het innerlijke. Een krijger vecht met een doel, daarom kan deze houding je ook helpen je levensdoel en dromen te bereiken. Het zorgt dat je stevig in jouw kracht staat en dat je zelfzekerder wordt.

Het filmpje duurt ongeveer 2min30 sec, slechts één zijde.
Beoefen beide kanten, zowel links als rechts, en dan ben je 5 minuutjes bezig.

Veel plezier ermee!

Namasté

Lesley

Reactie plaatsen

Reacties

Joanna Defoort
7 maanden geleden

Ziet er krachtig en tegelijk ontspannend uit. Wsch heel helend