Infosessie/lezing Brain Food: dinsdagnamiddag 19 september te Roeselare


Op dinsdagnamiddag 19 september geef ik een infosessie/lezing Brain Food te Roeselare:

Wat is Brain Food?

Het woord zegt het eigenlijk al: voeding voor je brein. Brain Food is voeding die ervoor zorgt dat je hersenen optimaal kunnen functioneren. Kun je met de juiste voeding je hersenen gezond houden? Wereldwijd wetenschappelijk onderzoek toont aan van wel. Dit werd o.a. ook bevestigd door UZ Leuven.

In totaal zijn er ongeveer 45 voedingsstoffen die je breinbalans bewaken en je hersencapaciteit versterken. Voedsel dat rijk is aan deze stoffen, draagt dan ook het meeste bij aan een goed functioneren van je brein en daarmee ook je dagelijkse welbevinden.

Net zoals bepaalde voedingsmiddelen gezond zijn voor de hersenen, zijn er ook voedingsmiddelen die een negatieve uitwerking hebben op het brein.

Tijdens de infosessie gaan we hier uitgebreid op in en er is ook voldoende kans om vragen te stellen.

Deze infosessie is voor iedereen die meer wil halen uit voeding en het leven. Je ontdekt hoe je de kracht van natuurlijke voeding combineert met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te ontwikkelen en je leven en gezondheid ingrijpend te veranderen.

Waar en wanneer:

Dinsdag 19 september 2023 van 15:00 - 17:00 in DC Ten Elsberge
Mandellaan 101 Roeselare – inkom via Beverse Aardeweg

 

Kan je er dinsdagnamiddag niet bij zijn? Niet getreurd... Deze sessie wordt in het najaar oa ook gegeven te Kortrijk! Hou de site in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan de website).

 

Wil je dat ik langskom bij jouw bedrijf, organisatie enz. om een infosessie/lezing te geven? Ook dat is mogelijk! Graag gebruik maken van het contactformulier op de website voor meer informatie.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.